Don't Miss
Home / ponuda

ponuda

PRODAJEM STAN

ZGRADA,lokacija

Stan se nalazi preko puta Dis-a, tačnije, široka zgrada sa pet ulaza. Istu je gradio Konstruktor (poznata firma), nadogradnju petog sprata je radio Radus, 2000 godine. Nadogradnja nije potkrovlje niti su sečeni plafoni (standardna visina stana). Poslednji sprat u zgradi sa tavanom, znači da nema ravan krov.

STAN – vlasnik

Stan se nalazi na petom spratu bez lifta. Ima 45 kvadrata grejne površine sa centralnim grejanjem preko Pančevačke pekare*. Parket je u svim prostorijama sem u kupatilu i kuhinji gde se nalaze pločice. Ima jednu odvojenu spavaću sobu, hodnik, kupatilo, dnevnu sa trepezarijom i kuhinju. Terasa je od 3 kvadrata, gleda na DIS, i u sklopu terase se nalazi odvojena ostava ili špajz.

STANJE, opremljen, sređen, odmah useljiv

Prostorije stana su pune svetla, bez oštećenih zidova i pločica. Stolarija je drvena (bele boje) sa dvostruko  vakumskim staklom+rolo komarnici. Parket nije odlepljen niti povređen. Radijatori su belo ofarbani u izvornom stanju sa novim ventilima. Ostava ima el. struju i dva reda drvenih polica. Kupatilo poseduje komplet sanitariju i uzidnu kadu u odličnom stanju.

USLUGE

SBB usluge (internet, kablovska, telefon), interfon, fiksni telefon.

IZMENE

Sigurnosna ulazna vrata zamenjena 2013. godine. Zamenjena sobna vrata za harmonika vrata, bele boje.

CENA – 30.000 eura, fiksno!

U sklopu cene stana ulazi ugradna kuhinja po meri sa ispravnim ugradnim uređajima donešena iz Austrije. (frižider, rerna, šporet, mikrotalasna i aspirator). Takođe, klima uređaj weg12 i kupatilo sa sanitarijom i policama.

*CG grejanje na Pekaru je najbolje u gradu. Dajem primer da preko zime zatvaramo ventile jer u stanu bude previše toplo.

GORAN 063/254-638

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*